CoderDojo Sundsvall 10/1 2016

Årets första CoderDojo!

Ses vi på söndag? Vi har även några specialplatser för er som vill lära er skapa egna Android-appar med Googles App Inventor.

Alla barn och ungdomar är välkomna att anmäla sig. Ta med en vuxen, särskilt om du är 12 år eller yngre. Det är gratis och inga förkunskaper behövs, du får hjälp av våra mentorer att komma igång när du kommer hit. En dator eller surfplatta behövs för att kunna delta på ett effektivt sätt. Ta med en själv, dela med en kompis eller låna någon av våra (begränsat antal). Wi-fi finns i lokalen.

 

Denna gången kan du om du vill boka in dig på en specialsession med Magnus eller Ant. Magnus introducerar MIT App Inventor för Android (ta med dator och egen Android-enhet). Ant kör som vanligt Minecraft mods i java (installationsfiler mailas ut i förväg).

Eller boka en vanlig biljett för tjejer eller killar och kör Scratch, code.org, Minecraft ComputerCraft eller någon rolig nybörjarapp på surfplatta.

 

Välkommen att anmäla er!

 

By | 2016-01-07T08:28:52+00:00 January 7th, 2016|Coderdojo|Comments Off on CoderDojo Sundsvall 10/1 2016

About the Author: